Escape Room La Llibreria

Hi havia una vegada, una llibreria a Amposta que havia tancat les seves portes perquè la seva propietària, Clara, es jubilava. Al cap d'un temps, la seva fillola va decidir fer-se càrrec del negoci, plantejant moltes reformes per adequar-la als temps d'avui en dia, però els seus plans es van veure pertorbats quan, a la llibreria, van començar a ocórrer fets estranys que no aconsegueix resoldre ...

Alt TRAB_A8_130

Una Escape Room és un joc en viu d'aventura interactiva en què un grup de persones entren en una habitació i han de ser capaços de resoldre, mitjançant trencaclosques, endevinalles i altres, el misteri que en ella s'amaga i aconseguir escapar.

Senzill? Pot semblar-ho, tot i que la intriga i el suspens faran que l'adrenalina es dispari per l'aire i el temps, en aquesta ocasió més que mai, anirà en la vostra contra. Haureu de ser capaços de prendre decisions ràpidament i en equip, posant a prova la lògica, la destresa i l'enginy.

Alt TRAB_A9_150

Les Filloles de Clara, S.Coop.

Aquest projecte és de 3 amigues de tota la vida, que, a més de tenir la mateixa afició per les aventures, tenien gran devoció i afecte per Clara i per la Llibreria Gavina.

Un dia anant cap a Barcelona, per a fer una Escape Room, la seva passió les va portar a proposar-se la idea de pensar una història vibrant, atractiva i enigmàtica. Van creure, a més, que seria de justícia poètica recuperar l'emblemàtic espai de la llibreria que en aquest moment es trobava buit.

Així doncs, les 3 juntes van crear la ESCAPE ROOM LA LLIBRERIA, una activitat d'oci diferent i nova a les Terres de l'Ebre.

Esperem que vingueu a veure'ns molt aviat. Les Filloles
Menu