Preguntes més freqüents Escape Room La Llibreria

Com faig la reserva?

Preferiblement, les reserves es faràn online, desde la secció Reserves de la nostra pàgina web, on trobaràs un calendari amb les dates i hores disponibles. Si està en verd és que l'hora és lliure i, per tant, es pot reservar. Per als dies entre setmana, per a reserves d'última hora o bé si ens heu de fer alguna consulta prèvia, podeu contactar amb nosaltres (ENLLAÇ A CONTACTE) per tal de fer la reserva vía telefònica.

Es pot modificar el dia i/o hora de la reserva?

Sí, sempre i quan se'ns ho faci saber amb un mínim de 3 d'antelació, posant-vos en contacte telefónicament o a través del nostre correu electrònic.

Puc reserva més d'una sala al mateix temps?

No, la nostra sala només té un joc disponible. Però sí pots fer tantes reserves com vulguis. Si sou un grup gran d'amics o familiars, o bé una empresa, us recomanem que contacteu amb nosaltres per tal de donar-vos la millor solució. Clic amb enllaç al contacte.

Rebré una confirmació un cop realitzada la reserva?

Quan hagis acabat el procès de compra rebràs un e-mail amb totes les dades de la reserva. A més, incluirem la factura, els terminis i condicions de la escape room i les instruccions bàsiques per a jugar (enllaç pdf per a descarregar, així ho podreu compartir amb la resta del grup).

Com cancel·lo la reserva?

De la mateixa forma que es fa la reserva, a través de la nostra pàgina web. De totes formes, si heu de cancel·lar faltant poc per a l'inici del joc és millor avisar directament per vía telefònica. Si la reserva estava pagada no patiu, reservarem l'import de la mateixa per a quan hi pogueu vindre de nou.

Si la persona què ha fet la reserva no pot vindre, hi podem jugar igualment la resta?

Sí, poden jugar les altres persones, ja que no és rellevant. Tot i així, recomanem que ens ho fèssiu saber bé mitjançant e-mail o telèfon, i ens digueu la persona que farà de portaveu del grup.

Com faig el pagament de la reserva?

La forma més còmoda és mitjançant transferència bancària. T'enviem la informació amb el correu de confirmació de la reserva. També podeu pagar en efectiu o amb targeta de crèdit i/o dèbit el dia del passe, un cop acabat el joc.

Quin és el preu?

A la secció de Preus de la nostra pàgina web trobareu la lista de preus vigent per a la Escape Room La Llibreria.

Hi va inclòs l'IVA en el preu?

Sí, tots els preus que trobeu a la nostra pàgina web són amb l'IVA corresponent inclòs.

Hi ha cupons de descompte?

Habitualment no tenim descomptes, encara que, si algún cop, de forma esporàdica i puntual, en fem algún, ho publicarem al nostre perfil de Facebook. Per la qual cosa, suggerim que ens seguiu per tal de tenir-vos informats.

Puc pagar amb Paypal?

Degut als seus alts costos d'interessos, NO disposem ja d'aquesta opció.

¿Què passa si he reservat per a més o per a menys persones de les que anirem finalment?

No passa res. El preu final i a cobrar serà sempre el corresponent al número de persones que facin la escape room. Si s'ha pagat amb antelació o és un val de regal, s'abonarà la diferència un cop fet el passe.

És important ser puntual?

És indispensable! No arribar a temps pot afectar als passes que hi hagi després i al temps que hi ha calculat per a la post-partida.

Què passa si arribem tard?

A partir dels 10 minuts, un cop passada l'hora de la reserva, començarà a comptar el temps de joc. Passats 25 minuts quedarà anulada la partida així com la reserva, sense dret a reembolsament de l'import ja pagat.

Quantes persones poden participar en la escape room?

Està pensada per a grups de 2 a 6 persones ja que l'important és la colaboració i tenir diferents punts de vista.

Per qüestions d'espai de la feina que s'hi ha de fer durant el joc, no es recomana un nombre major.

Què passa si només som 2 persones?

No hi ha cap inconvenient! Sí que heu de tenir en compte que el joc serà una mica més complicat i que, per tant, la comunicació entre els dos serà imprescindible.

Què passa si al final som algú més dels que hem reservat?

No hi ha problema, sempre i quan no es supere el número màxim de jugador. Un cop a la sala re calcularem el preu i ens podreu abonar la diferència bé en metàl·lic, o amb targeta de crèdit i/o dèbit.

Poden entrar menors d'edat?

Aquesta escape room està pensada per a majors de 16 anys, no perquè tingui un component terrorífic, sinó perquè és necessari tindre certa maduresa mental per a poder sortir amb èxit.

De totes formes els majors de 12 anys acompanyats d'adults poden participar-hi de igual manera, i si teniu, algún nen o nena menor a aquesta edat que us vulgui acompanyar, també seràn benvinguts. Això sí, heu de tenir clar, que els qui portareu el pes de la partida, sereu els adults.

He de tindre coneixements sobre escapes rooms o videojocs o jocs de rol?

Gairebé podríem dir que és millor si no es tenen. La nostra escape room avoga per l'anacronisme i els reptes que trobaràs són de lógica i poder de resolució. Només hi ha que entrar atent i amb ganes!

He de portar alguna cosa especial?

No és necessari, es més, a l'entrar us demanarem que us despediu dels vostres objectes personals. Tot el que necessitareu ho trobareu a la sala.

Puc participar si tinc claustrofòbia?

El primer que heu de saber és que una escape room consisteix en escapar d'una habitació/habitacions, a la qual us haureu quedat tancats. Sí que és cert que la nostra sala no és un lloc angoixant i que, en tot moment, podeu demanar a la game màster que us obri; ja que us estarem observant durant tot el transcurs del joc.

Són benvinguts els gossos?

Si, Escape Room La Llibreria és dog's friendly i els gossos són benvinguts.

Et demanem que tingui un comportament correcte. Això vol dir, que han d'estar en tot moment, i sense cap excepció, sota la custòdia del seu propietari o portador. Han de tenir collar i corretja en tot moment i aquesta ha de ser degudament controlada per una persona idònia per a aquest efecte.

L'entrada de gossos potencialment perillosos (amb episodis d'agressions a persones o altres gossos o que hagin estat entrenats per a l'atac i la defensa) no està permesa. Per al cas de races o als seus encreuaments o híbrids, que siguin considerats perillosos pel Codi Nacional de Policia, han de tenir, a més, morrió durant tota la seva permanència al local.

Es prohibeix les deposicions. Els portadors han de tenir els implementos de neteja necessaris per a netejar qualsevol deixalla de la seva mascota i estaran obligats a la seva neteja i a lançar al contenidor el producte resultant.

Els portadors seran responsables davant de qualsevol persona que resulti perjudicada o lesionada en els seus béns, integritat física i/o vida per la mascota. En conseqüència, s'obliguen a respondre davant de tercers pels esmentats danys o perjudicis; així mateix, s'obliga a restituir a Escape Room La Llibreria les despeses en què hagi d'incórrer en virtut de situacions i/o incidències ocasionades per la mascota o derivades de l'incompliment de les regles aquí indicades.

Els portadors de mascotes exoneren de responsabilitat a Escape Room La Llibreria per qualsevol dany o perjudici patrimonial o extrapatrimonial que pateixin ells, els seus acompanyants o altres mascotes pels fets o actes realitzats per aquestes.

Per tal de garantir la seguretat, Escape Room La Llibreria es reserva el dret admissió; dret que exercirà quan ho consideri convenient pel que està facultat per sol·licitar la retirada de les mascotes davant de situacions que afectin el normal i tranquil desenvolupament del joc i/o dels participants.

Què és una escape room?

Una escape room és un joc d'oci presencial on un grup de persones entren en un local ambientat temàticament i, utilitzant el seu ingeni i intel·lecte, hauràn de desxifrar pistes i anar resolent enigmes, per tal d'assolir l'objectiu del joc: aconseguir sortir abans que el temps pautat acabi. No s'ha d'utilitzar la força ni hi ha activitat física, només requereix entendre i resoldre cadascuna de les proves i fer un bon treball en equeip.

És una escape room de terror?

No. Tota la escape room es caracteritza per generar una tensió per a que, així, els participants es motiven a voler resoldre el misteri amb el menor temps possible. En cap moment hi apareixerà ningú a fer-vos algún ensurt. Heu d'estar atents però tranquils, en aquest aspecte.

Es precís tindre una condició física específica?

No, ja que en cap moment es realitzen exercicis físics o situacions on s'hagi d'emplear la força física. Només s'han d'analitzar les probles i pendre decisions per tal d'aconseguir escapar abans s'acabi el temps.

Ens quedarem tancats en una sala?

Sí, però la sala està supervisada en tot moment per la game master mitjançant un sistema de càmares. En cas de que necessiteu sortir, se li pot notificar i podreu sortir un, alguns o tots els participants.

Hem de tenir algún tipus de coneixement específic previ?

No. Només es necessita aplica la lògica, ser perspicaç i el treball en equip. La LLibreria compta amb 2 nivells de joc: Principiant i Expert, i recomanem que el nivell expert s'agafi si ja s'han fet més de 5 sales.

Quin tipus de roba hem de portar?

Podeu anar amb la roba de diari, encara que hi anireu millor amb roba cómoda.

Aconsegueix sortir tothom?

No, una escape room és un joc d'habilitat i compenetració entre els participants i no tots aconsegueixen superar-ho amb el temps establert. Si no aconseguiu sortir a temps, no us quedare sense saber com acaba tot: la game master us ensenyarà i explicarà que us ha faltat per tal d'aconseguir superar el repte.

Amb quines llengües s'hi pot particpar?

La Llibreria es pot jugar amb català o castellà. En el moment de fer la reserva heu d'indicar quina llengua preferiu ja que cada partida s'adequa a l'elecció dels seus jugadors.

Quin nivell de dificultat hauria d'escollir?

"Hi ha 2 nivells a la nostra escape room: Principiant i Expert. La dificultat ""Expert"" està pensada per a aquells intrèpids que s'atreveixen amb el nostre nivell més elevat i que, a més, ja hagin participat en unes quantes sales d'escapisme. Si hi teniu al grup algú que no n'ha fet mai cap o n'heu fet poques, us ho passareu millor amb el nostre nivell principiant."

Serem gravats durant el joc?

No. La sala està euipada amb càmares per falicitar el seguiment del joc per part de la nostra game master, pero no hi fem cap gravació de vídeo ni de veu.

Com sabrem el què forma part i el què no, del joc?

Tot el què trobeu per dalt dels vostres caps, o a baix dels mobles, no forma part del joc. Amb un símbol us advertirem dels objectes que poden ser una pista però què, per la vostra seguretat, és millor que no toqueu. Els quadres, tampoc cal que els despengeu, no hi ha res rellevant per a la història a darrera.

Què passa si no sabem com continuar el joc?

"Forma part de la participació en una escape room i per a això hi ha la game master: ella està en tot moment observant el desenvolupament de la partida i us pot suggerir algunes pistes si ho creu convenient, o bé, les podeu demanar vosaltres si creieu que us heu quedat atascats. La clau és: ""Raquel, recordes alguna cosa?"""

Quina duració té?

Un cop entreu a la sala dispondreu de 75 minuts per a resoldre tots els misteris que us portaràn a la porta de sortida.

Com sabrem el temps què portem/ens queda?

Per tal de no frustrar els participants, no hi haurà un compte enrere a dintre de la sala, però us anirà sent advertit acústicament. Si en algún moment necessiteu saber-ho ens ho podeu preguntar. Al sortir podreu veure exactament el que us ha sobrat… si es que aconseguiu escapar...

"Què passa si no aconseguim ""escapar"" en menys de 75 minuts?"

El joc haurà acabat, però tranquils! No us deixarem dormint a la nostra escape room.
.La game master serà l'encarregada d'ensenyar-vos que us ha fet falta per aconseguir escapar i us deixarà sortir de la sala.

Quan hem d'arribar?

És imprescindible la puntualitat, i es recomana arribar, si és possible, amb una mica d'antelació.

Puc regalar la vostre escape room?

És clar que sí! I de ben segur que serà un dels regals més originals que li hauràn fet. Perquè, a més, hi podràs participar tu o qui la persona esculli, ja que pel preu mínim ja hi podeu entrar 3 participants. Ja sabeu el què diuen: quants més, millor!

Puc adquirir un val regal sense participar en el joc?

Clar què sí! Pots adquirir el val regal, personalitzar-lo i entregarlo a l'afortunat(da). Per a poder-lo fer efectiu només s'ha d'anar a la secció de Reserves de la nostra web, seleccionar la data, l'hora i indicar el número de referència que identifica el val.

Què he de fer si tinc un val de regal?

Has d'anar a la secció de Reserves de la nostra web, selección la data, la hora i indicar el número de refèrencia que identifica el val.

Què passa si tinc un val de regal i som més persones?

No hi ha problema! Sempre es cobra pel nombre de jugadors que participen en la escape room, així què si, finalment, sou més del que ja està pagat, podreu aboonar la diferència un cop finalitzada la partida, bé amb efectiu o amb targeta de crèdit i/o dèbit.

Menu